Annie en Rudi net niet in finale van 'De Italiaanse Droom'

Gisteren was in ‘De Italiaanse Droom’ te zien hoe Rudi Van Dormael en Annie Vanhoudt uit Genk op het nippertje de finale zullen missen. “We gunnen het de overblijvende finalisten maar het was een heel emotioneel afscheid,” geeft Rudi toe.

kscherpenberg

“Ik heb daar in Montelparo de tijd van mijn leven gehad: de omgeving, het fantastische uitzicht, de zon, de streek, de mensen, het was een droom. Natuurlijk ga je dan hopen dat je die bed & breakfast zelf zal mogen uitbaten.“

Zwijgen

De jury, die bestond uit Mimina van het Consiglio, de kwaliteitsdirecteur van Thomas Cook en Mie Van der Auwera van Flair, gaven Jos en An, het andere koppel dat de B&B bij wijze van proef had uitgebaat, de voorkeur. Het jonge koppel Jan en Eline was al zeker van een finaleplaats dankzij de vrijstelling die ze kregen van het Consiglio nadat ze twee keer genomineerd waren.

“Er is één goede kant aan: ik hoef nu niet langer te zwijgen,” lacht Rudi. “De klanten in ons restaurant De Molen hier in Genk zaten dagelijks te vissen of we de finale hadden gehaald. De opnamen dateerden van september. We hebben dus heel lang moeten zwijgen.”

Filmmateriaal

Al bij al zijn Annie en Rudi blij dat ze het avontuur hebben meegemaakt. “Al hadden ze genoeg filmmateriaal om er een mooiere reeks van te maken. Ze hebben zich te zeer geconcentreerd op de conflicten en ze hebben Annie neergezet als een luie bitch. Als ze echt zo was, dan zouden we al lang geen klanten meer hebben,” lacht Rudi. “Ach, over twee maanden praat niemand er nog over.”

RdC

Niet te missen