Seks & Relaties

Zo word je terug verliefd

Print
Zo word je terug verliefd

Zo word je terug verliefd

Na enkele maanden ontstaat er sleur in de relatie. Je raakt uitgekeken op elkaar en voor je het weet kan je je relatie beter omschrijven als een broer-zusrelatie dan als een passionele liefdesverhouding. Wij zetten enkele tips op een rijtje om de passie terug te brengen.

Blijf je verwonderen over de andere. Het is niet omdat je al jaren samen bent dat bepaalde kanten van je partner je niet kunnen blijven ontroeren. Vergeet vooral zijn of haar positieve kanten niet, en verwonder je van tijd tot tijd over de geweldige persoon die jij je partner mag noemen.

Koosnaampje

Lieve woordjes lijken vaak cliché, maar ze maken de band tussen 2 personen echt intenser. Gebruik dus vaak een koosnaampje, of zeg je partner wat vaker dat je hem of haar graag ziet. Wanneer de ander genoeg liefde krijgt, zal deze ook minder snel geïrriteerd in je raken.

Wanneer je je goed voelt in je relatie zal je vanzelf meer zin in seks krijgen. Voel je je vaak onsexy? Dan kan dat evengoed aan je band met je partner liggen. Werk daar dus eerst aan, en probeer elkaar stilaan terug te verleiden zoals jullie deden in het begin van de relatie.

Geen Tv

Hou rekening met de andere zijn mening, gevoelens en zijn wil. Probeer ook terug tijd te maken voor elkaar, zodat je beter weet wat je partner verlangt. Trek één avond per week uit om eens echt tijd met elkaar door te brengen. Zet de Tv en Pc uit, zet je lievelingseten en drinken op de tafel en babbel er op los!

Niet te missen