Wat betekent je seksdroom?

Vrouwen hebben gemiddeld in 4% van hun dromen seks. Maar wat betekenen die seksdromen nu precies?

mgeysmans

Wanneer je droomt over seks in het openbaar betekent dat niet dat je een verborgen exhibitionist bent. Het kan wel wijzen op een verlangen om extraverter te zijn, en meer opgemerkt te worden door andere mensen. Je wilt geen geheimen meer hebben voor jezelf of voor je omgeving. Je kan deze wens vertalen door iedere dag iets creatiefs en extraverts te doen met je leven. Misschien heb je wel zin in een cursus toneelspelen of schilderen.

Seks met de ex

Dromen over een nachtje hete seks met je ex betekent niet dat je hem terug wil. Het kan wel een teken aan de wand zijn dat je nog niet helemaal over je liefdesverdriet heen bent. Of misschien doet je huidige partner je wel erg hard denken aan je ex. Dan is het hoogdringend tijd om eens na te denken over je nieuwe relatie. Val je niet op het verkeerde type?

Lesbisch

Je deelt de lakens met je beste vriendin of een goede vrouwelijke kennis. Dergelijke dromen wijzen niet op een ontkenning van je seksuele oriëntatie, vaak gaan ze enkel om een innige vriendschap die je voelt voor die persoon. Of je hebt net een goed gesprek gehad met je beste vriendin, en dat zindert nog na.

Bekendheden

Wanneer je droomt dat je een nachtje doorbrengt met een VIP, een onbereikbaar iemand of net iemand die erg onaantrekkelijk is, kan dat betekenen dat je een andere relatie met die persoon wilt als degene die je nu hebt. Seks met een beroemdheid betekent vaak ook dat je meer macht, erkenning, status of uitstraling in het leven wil.

Vreemdgaan

Droom je dat je je partner bedriegt met een onbekend iemand? Dan is dat geen teken aan de wand dat je relatie fout zit, maar wel dat je je schuldig voelt. Misschien heb je onlangs tegen je vriend gelogen over iets, of heb je eenmalig de grenzen van het toelaatbare overschreden?

Niet te missen