Laat je huid gratis testen op de dag van het Melanoom

11 mei is officieel uitgroepen tot de dag van het Melanoom. Onderzoek toont aan dat overmatige blootstelling van de huid aan zon en herhaalde gevallen van zonnebrand vormen één van de belangrijkste risicofactoren bij de ontwikkeling van huidkanker. Wilt u zelf wel eens weten hoe het met de kwaliteit van uw huid gesteld is? Laat dan nu uw huid gratis testen.

mgeysmans

De parfumerieketen Ici Paris XL voert al jaren een sensibiliseringscampagne om de aandacht te vestigen op het belang van zonneproducten. Het is van zeer groot belang om al op jonge leeftijd verantwoord om te gaan met de zon. Maar welk product is nu het meest geschikt voor de persoonlijke noden van u huid? En bent u wel zeker van uw huidtype?

Bij Ici Paris XL kan u een professionele en gedetailleerde huidanalyse laten uitvoeren aan de hand van de “Skin Analyser”. De Skin Analyser “MULTI DERMASCOPE MDS 800” is een revolutionair toestel dat de pigmentatie, de huidelasticiteit, de huidstructuur, het vocht- en vetgehalte in de huid meet. Op basis van al die informatie kan de Beauty Coach de biologische leeftijd van uw huid bepalen en u advies geven over de meest geschikte zonnebescherming.

Volgende Ici Paris XL-instituten beschikken over een eigen skinanalyser: Anderlecht, Antwerpen, Brasschaat, Brugge, Brussel,Genk, Bent, Hoogstraten, Knokke, Ninove, Oostende, Sint-Niklaas, Ukkel, Waregem.

Niet te missen