Austin Powers replica wint Triumph Inspiration Award

Acht jonge ontwerpers toonden tijdens de Belgische finale van de tweede Triumph Inspiration Award dat lingerie nog steeds inspireert. Acht keer werd het opgelegde thema "Icons" op creatieve wijze verwerkt in ronduit unieke lingeriesets. Deborah Van Acker haalde uiteindelijk de overwinning binnen.

mgeysmans

Deborah Van Acker, een getalenteerde modestudente aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Sint Niklaas, mocht de eerste prijs in ontvangst nemen voor haar project “Feminist Fembot, geïnspireerd op de Austin Powers films". De tweede prijs ging naar Yasmine Smedts, studente aan de Koninlijke Academie voor Schone Kunsten van Gent voor haar project " If I’m dressed naked, would you (un)dress me?". Stéphanie Laloux, studente aan Ateliers Lannaux te Brussel, ontving de derde prijs voor haar creatie « Personal Jezus»..

De internationale Triumph Inspiration Awards 2009 geeft jonge getalenteerde modestudenten de kans om wereldberoemd te worden. De eerste editie van de “Triumph Inspiration Award” was een groot succes! Maar liefst 2500 studenten van 70 prestigieuze internationale modeacademies uit meer dan 30 landen namen deel aan deze prestigieuze wedstrijd.

Wereldfinale in Milaan

De grote wereldfinale vindt dit jaar plaats in het mekka van de mode: Milaan! Tijdens de internationale modeweek zal een gerenommeerd panel van experts op het gebied van mode, ontwerp en media beslissen wie het thema van de wedstrijd “Icons” het best interpreteerde. De internationale winnaar van de Triumph Inspiration Award krijgt de unieke gelegenheid om zich wereldwijd te onderscheiden en de internationale media en bekende modebedrijven te ontmoeten. Bovendien ontvangt de winnaar maar liefst 15.000 euro en een limited edition van het winnende setje zal wereldwijd in alle Triumph stores verkocht worden.

Niet te missen