Vivienne Westwood wil scenario Sex and the city 2 schrijven

Modeontwerpster Vivienne Westwood heeft wel erg ambitieuze toekomstplannen. De extravagante modekoningin wil aangesteld worden als de schrijfster van de tweede Sex and the City film.

mgeysmans

De 67-jarige Westwood is sinds het prille begin een enorme fan van de serie Sexy and the City. De serie heeft volgens haar de modewereld op zijn kop gezet, en nieuwe trends geïntroduceerd. Westwood keek dan ook vol verwachting uit naar de eerste film van de succesformule, maar zo gaf ze achteraf toe "na een kwartiertje verliet ik de zaal al, misnoegd en erg teleurgesteld".

Volgens Westwood bakte de nieuwe styliste Patricia Field's niet veel van haar kledingkeuze. "Ik dacht dat de film vernieuwend moest zijn, maar ik zag enkel oude, afgezaagde trends de revue passeren."

Westwood wil het nu beter doen, en schreef alvast een naar eigen zeggen ronkend scenario, dat ze opstuurde naar de betrokken filmcrew. "Tot nu toe hebben we nog geen reactie gekregen, maar we blijven vol goede moed wachten", liet de woordvoerder van Westwood weten tegen de Daily Telegraph.

Niet te missen