thumbnail: null
thumbnail: null

Ticketverkoop vijfde concert Tina Turner gaat van start

Fans van Tina Turner kunnen op dit ogenblik een ticket bemachtigen voor een extra concert in ons land op donderdag 30 april.

pirombouts

De 'Queen of rock, soul and pop', die net twee keer een uitverkocht Sportpaleis op zijn grondvesten deed daveren, komt met het extra concert tegemoet aan de duizenden fans die op de wachtlijst belandden.

Mensen die zich lieten intekenen op de wachtlijst, kregen een bericht van Tele Ticket Service. De fans moesten vóór maandagavond bevestigen of ze de tickets nog wilden. De kaartjes die niet werden opgeeist, zijn nu in omloop.

Derde extra concert

Het is al het derde extra concert van oma Tina. Turner's eerste tweeluik was gepland op donderdag 22 en vrijdag 23 januari. Later kwamen woensdag 11 en donderdag 12 februari bij op de agenda, en nu dus ook nog eens 30 april.

Spectaculaire show

Tina Turner, met ruim 180 miljoen verkochte platen de meest succesvolle rockzangeres aller tijden, speelde al twee maal voor een uitverkocht Sportpaleis. Het is een spectaculaire show die van hit naar hit huppelt, en zo haar hele carrière aan bod laat komen.

Lees ook: Tina Turner zet Sportpaleis op z’n kop