Eurotan: dé specialist in tuin-, interieur- en verandameubelen!

De dagen worden korter en kouder, maar dat weerhoudt ons niet om volop van onze tuin en de natuur te genieten. Eurotan uit Lommel helpt je graag een handje op weg met zijn vormvaste, duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin- en verandameubelen.

mgeysmans

Zij die verzot zijn op een eigentijds interieur kunnen hun hart ophalen bij Eurotan in Lommel. In de ruime toonzaal van meer dan 1000 m2 vind je een uitgebreide keuze aan teakkasten, recyclageteak tafels en recyclageteak kasten. Je doet er eveneens inspiratie op om je tuin en veranda om te toveren tot een paradijs met de prachtige tuin- en verandameubels in teak en kunststof.

Ben je op zoek naar de ultieme aankleding van je huis? Dan ben je bij Eurotan eveneens aan het juiste adres. Het personeel helpt je graag bij het uitkiezen van 100% natuurmatten, accessoires, kastmanden en andere gezellige hebbedingen voor je huiskamer.

Outdoor cooking heeft na een bezoekje aan Eurotan geen geheimen meer voor je. Prachtige buitenmeubelen, een buitenbarbecue, … het kan allemaal bij Eurotan. De winterse barbecuekost kan je nadien heerlijk oppeuzelen terwijl je comfortabel wegglijdt in één van de vele polyethyleen meubelmerken zoals 4 Seasons, Castle Line in- en outdoor, enz. ... Deze buitenstoelen zijn handgeweven, duurzaam, kleur- en vormvast, milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Echte toppers! Bij Eurotan krijg je alles gratis aan huis geleverd.

Eurotan houdt tijdens de feestperiode een gezellige permanente opendeurdag, en is steeds open op zondag.

Eurotan

Lepelstraat 122

Lommel

Tel : 011-54 42 07

Openingsuren: Maandag 14-18u. Dinsdag, donderdag en vrijdag van 10-12u. en van 14-18u. Zaterdag: 10-18u. Zondag van 14-17u. Woensdag gesloten.

Niet te missen