Welke eyeliner past bij jou?

Er zijn heel wat verschillende producten op de markt om je ogen een prachtige uitstraling te geven, maar hoe maak je de beste keuze? Wij zetten de voordelen van de drie verschillende soorten eyeliner voor jou op een rijtje.

mgeysmans

Oogschaduw

Heel wat vrouwen kiezen uit gemak voor een lijntje in dezelfde kleur als hun oogschaduw. Wanneer je deze oogschaduw droog aanbrengt, krijg je al snel een alledaagse oogmake-up. Maak je de oogschaduw echter nat, dan krijg je een erg strak lijntje onder je ogen, dat je ogen doet spreken. Zorg er steeds voor dat je een goed eyelinerborsteltje voorhanden hebt. Het hebbeding moet erg dun, plat en puntig zijn.

Oogpotlood

Oogpotlood is de simpelste manier om je ogen te maquilleren. Spijtig genoeg kan zo'n lijntje al snel erg hard overkomen en vervaagt het gedurende de dag. Ook al is het de handigste manier van aanbrengen, als je niet erg praktisch of make-upgericht bent, lijk je op het einde van de dag zo weggelopen uit een Hans & Grietje film.

Vloeibare liner en gelliner

Deze twee eyelinervarianten zijn erg moeilijk aan te brengen, maar houden ontzettend lang. Wanneer je dus enkele weken voor het grote feest 's avonds begint te oefenen voor de spiegel heb je op de grote dag gegarandeerd stralende ogen.

Niet te missen