Hypnotiserende blik in een oogopslag

Dit najaar ligt de nadruk op onze ogen. Wil jij ook genieten van een hypnotiserende blik tijdens de feestdagen? Dan start je best nu met de voorbereidingen!

mgeysmans

De huid rondom je ogen is zonder twijfel de meest fragiele van allemaal. Zorg daarom voor een aangepaste oogverzorging. Deze breng je met lichte klopjes aan. Besteed extra veel aandacht aan de plek boven de neusvleugels en bij je traanklier. Hierlangs worden alle afvalstoffen afgevoerd. Door deze met lichte klopjes te stimuleren zorg je ervoor dat je minder snel donkere kringen krijgt.

Je oogmake-up verwijder je dagelijks door een wattenschuifje doordrenkt met een zachte oogmake-upremover op je ogen te leggen. Begin niet te wrijven want dan krijg je sneller last van irritaties. Laat het wattenschijfje gemiddeld 20 seconden inwerken en maak dan lichte cirkelbewegingen.

Wil je je ogen graag verwennen met een masker? Breng dan een dikke laag van je oogverzorgingsproduct op je oogleden aan. Laat het een kwartiertje inwerken en klop dan zachtjes de restjes in je huid.

Concealer breng je steeds aan in de binnenkant van je oog waarna je vervolgens naar buiten toe werkt. Hoe beter de concealer is aangebracht, hoe friser de blik. Heb je last van wallen? Smeer dan zeker geen poeder op je ogen, dit zorgt er enkel voor dat je een kreukelig effect krijgt. Kies daarentegen voor een lichte concealer waarmee je de randen van de wallen wegwerkt.

Niet te missen