Verdwijningszaak Kim en Ken wordt gescreend

Print
Verdwijningszaak Kim en Ken wordt gescreend

Verdwijningszaak Kim en Ken wordt gescreend

De onderzoekers in het dossier van Ronny Janssen gaan ook de 16 jaar oude zaak rond de verdwijning van Kim (12) en Ken (8) in Antwerpen screenen. "Verschrikkelijk, mijn oudste zoon heeft nog les van hem gehad", zucht Tinny Mast (44), moeder van Kim en Ken.

De twee verdwenen op 4 januari 1994 in de Antwerpse Noordwijk. Het lichaam van Kim werd teruggevonden, maar van Ken ontbreekt al zestien jaar elk spoor.

Gisteren kreeg Tinny bericht van de Antwerpse politie dat de zaak opnieuw grondig wordt gescreend. "Elf jaar geleden zijn wij verhuisd van Antwerpen naar Kermt om aan de gruwel te ontsnappen", zucht Tinny. "Nu komt diezelfde gruwel weer akelig dichtbij."

Haar oudste zoon Axel (17) zit immers op de Sint-Martinusschool in Herk-de-Stad, en kreeg er zelfs les van Ronny Janssen. Toch is Tinny er quasi zeker van dat Janssen niets te maken heeft met de verdwijning van Kim en Ken. "Ik weet wie ze heeft vermoord. Alleen heeft die man dat nooit bekend." Het zou gaan om Danny I., die in '99 terecht stond voor de moord op de 12-jarige Steven Vissers.

RuSt