Goedele Liekens geeft de brui aan 'De Generatieshow'

Print
Goedele Liekens geeft de brui aan 'De Generatieshow'

Goedele Liekens geeft de brui aan 'De Generatieshow'

Televisiegezicht Martine Prenen wordt vanaf 15 januari één van de kapiteins in 'De Generatieshow', de nieuwe vrijdagavondshow op Eén. Goedele Liekens, die eerder als kapitein werd aangekondigd, laat verstek gaan.

Martine kijkt alvast uit naar de eerste aflevering op 15 januari: “Wat een leuke manier om 2010 te starten! Ik laat met gemengde gevoelens 2009 achter me en ik kijk reikhalzend uit naar de nieuwe uitdagingen van dit kersverse jaar. Wat fijn om al mijn oude collega's weer terug te zien en om samen van De generatieshow een geweldig showprogramma te maken. Ik voel gewoon dat het bijzonder leuk gaat worden!”

Martine Prenen zal in het programma de eer van de jaren 70 hoog houden. Samen met collega-kapiteins Leah Thys, Geena Lisa, Stan Van Samang en Niels Destadsbader is ze binnenkort elke vrijdagavond één van de centrale figuren in een bonte en gloednieuwe vrijdagavondshow, met Bart Peeters als sympathieke en professionele gastheer en de populaire cultuur van de voorbije vijftig jaar als rode draad.