“Voor achterlicht of carbonherstelling”

Gino Vervecken opende onlangs een eigen fietsen- en sportzaak en dat hoeft niet te verwonderen. “Als zoon van wielrenner Jan Vervecken en broer van mountainbiker Bert Vervecken ben ik opgegroeid tussen fietsen”, zegt hij.

“Ik heb ook als mechanicien gewerkt bij ‘american eagle’, de ploeg van Bart Brentjens, en bij Ridley in Tessenderlo. Tijd dus voor een eigen zaak.”

“Het was de bedoeling om me toe te leggen op het herstellen van carbonfietsen en de verkoop en herstelling van sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, crossfietsen en noem maar op. Naast de fietsen zou je hier dan ook terechtkunnen voor sportartikelen zoals sportvoeding, massageproducten, sportschoenen en noem maar op, zelfs tot de verhuur van sportkoffers. Maar in deze streek bleek ook behoefte te zijn aan een fietsenhersteller. Vandaar dat we ook gewone fietsen gaan herstellen en in de toekomst ook allerlei fietsen gaan verkopen.

In de winkel vind je fietsen in alle prijsklassen. Je kan zelfs voor ons eigen merk kiezen of een fiets samenstellen naar eigen keuze en behoefte. En geen nood, is je carbonkader beschadigd of gescheurd: wij zijn één van de weinige winkels in België die dergelijke kaders herstellen met garantie. Ook wat betreft fietsnavigatie kan je in Ham terecht.” “We werken hiervoor samen met ATAF uit Westerlo”, aldus nog Vervecken. “We gaan ook cursussen fietsnavigatie geven. Op deze manier krijg je uitleg in verstaanbare taal.”

DiMa


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio