“Leuke artikelen voor een geboorte”

Nancy Kops heeft aan het kruispunt van de Rijksweg en de Koppelstraat in Lanklaar een nieuwe doopsuiker- en pralinewinkel geopend.

“De winkel heet Jill”, zegt Nancy. “Dat is de naam van mijn dochtertje en die is nu 5 jaar oud. Maar sommige mensen die mijn nieuwe winkelpand binnenstappen, noemen me nu ook Jill”, lacht ze.

Nancy werkte tien jaar in een andere doopsuiker- en babywinkel en deed daar ervaring op. “Aan de eigenares had ik gevraagd me op de hoogte te houden, mocht dit winkelpand vrijkomen. Het heeft een goede ligging en parkeermogelijkheden. Ik heb de winkel heringericht en er staan grote bibliotheekkasten met leuke artikelen voor de kinderkamer of bij de geboorte van een baby.”

Nancy verkoopt doopsuiker voor zelfvullers of maakt kant-en-klare doopsuikerartikelen. Verder heeft ze knuffels, geschenken voor peter, meter, opa of oma, fotokaders, knuffels, communiesuikers en huwelijksbedankjes. Nancy verkoopt ook chocolade van Chocolaterie Bonaparte Maaseik. Je kan doosjes laten vullen van 50 gram tot 1 kg. In haar winkel is een rek voorbehouden voor Italiaanse en Franse wijnen en een rek met snoepgoed uit grootmoeders tijd. “Die snoepjes vind je niet meer zo vaak. De wijnflessen in mijn winkel komen rechtstreeks van wijnboeren uit Italië of Frankrijk.” Nancy werkt ook met geschenkbonnen.

MMD


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio