“Na middernacht wordt hier gefeest”

Het Stift wordt stilaan weer een echte uitgaansbuurt. Met zijn nieuwe partycafé ‘Fire & Ice’ speelt Breeënaar Dirk Verhoeven (38) hier op in.

Op de locatie waar Verhoeven met ‘Fire & Ice’ begon, was vroeger een frituur met broodjesbar. Die zaak is echter al een paar jaar dicht. Dirk woont boven de zaak. “In hoofdberoep ben ik aannemer”, vertelt Verhoeven. “Het stoorde mij dat de ruimte er al een hele tijd ongebruikt bij lag. Maar gewone cafés en brasseries zijn hier al genoeg; het moest dus een aparte zaak worden die zich richt tot een publiek dat er elders een beetje verloren bij loopt.”

Verhoeven bouwde de voormalige frituur om tot een trendy loungebar. “In de vooravond is het hier rustig, maar na middernacht is het de bedoeling dat er gefeest wordt”, aldus Verhoeven. “Hier kunnen 50 mensen binnen. Je kan je hier dus perfect met vrienden komen uitleven. Ik richt me een beetje tot de ‘verloren jeugd’ vanaf 25 jaar die eens wat anders wil. Alle muziekgenres komen hier in de zaak trouwens aan bod.” Op sluitingsdagen kan je het partycafé ook huren voor privéfeestjes. Van oud naar nieuw staat er een heuse nieuwjaarsparty op het programma.

PaBr


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio