Dronken kleuter breekt in om bij papa in gevangenis te zijn

In de Amerikaanse staat Tennessee werd de politie opgeroepen voor een kleuter. De 4-jarige Hayden Wright had namelijk dronken ingebroken bij de buren.

jlenaerts

De kleine Wright bedacht een plan om de feestdagen bij zijn vader in de gevangenis door te brengen: hij zou ergens inbreken en gearresteerd worden. Het jongetje stapte 's ochtends vroeg uit bed en dronk een blikje bier in de keuken.

Hayden Wright trok daarna naar het huis van de buren. Daar brak hij in en opende alle cadeautjes die onder de kerstboom lagen. Tussen de geschenkjes lag een jurkje dat hij onmiddellijk aantrok.

Politie

Met zijn blikje bier nog in de hand, trok de kleuter naar een ander huis. Daar belde hij aan en de bewoner belde de politie met de mededeling dat er een dronken kleuter in een jurk voor zijn deur stond.

De politieagenten brachten Hayden thuis naar zijn 21-jarige moeder April Wright. Zij heeft een echtscheidingsprocedure gestart tegen haar echtgenoot die in de gevangenis zit. Ze beloofde de agenten om voortaan beter op haar zoon te passen

.

Bekijk een nieuwsreportage via YouTube: