Bejaard koppel schuift onbewust aan bij ontbijt bij Obama's

Partycrashen bij de Obama's is niet zo moeilijk, dat bewees een echtpaar dat enkele weken terug aanschoof bij een staatsbanket in het Witte Huis. Zelfs per vergissing kunnen mensen de Obama's in hun eigen woonst aantreffen.

jrosquin

Een bejaard echtpaar had zich ingeschreven voor een rondleiding in het Witte Huis, maar had zich een dag te vroeg aangemeld. Toch geraakten ze de presidentiële woning binnen en mochten ze aanschuiven aan het ontbijt, samen met een 200tal genodigden.

De Secret Service verklaarde dat de 67-jarige Harvey Darden en zijn vrouw waren gescreend en bewust werden toegelaten. Volgens de woordvoerder van het Witte Huis is het niet abnormaal dat burgers worden toegelaten tot officiële gelegenheden om zo aan te tonen dat president Obama dicht bij zijn volk staat.

Darden verklaarde nadien echter dat hij dacht dat hij zijn rondleiding kreeg en dat hij niet wist dat hij zou worden toegelaten tot het ontbijt dat de Obama's hadden met een 200tal veteranen. Het bejaarde koppel kon zelfs op de foto met het presidentiële echtpaar.

Meer over Barack Obama