“Thuis zalige rustmomenten beleven”

Bij Spa Moments in Halen hebt u de keuze uit 22 spa’s: bubbelbaden met waterstromen met een heilzame werking op het lichaam.

Jan Vannerem (49) uit Rummen en Linda Jordens (42) uit Hasselt ontdekten die markt via hun vroegere zaak in tuinmeubelen. In 1998 begon Jan als vertegenwoordiger van het Amerikaanse familiebedrijf Dimension 1 Spas. Als Spa Moments start de zaak nu met de verkoop aan particulieren, vanuit het gebouw van een vroegere autodealer. De vroegere showroom is heringericht, onder meer met een ontvangstruimte.

“Met de toename van de drukte en stress op het werk verlangen steeds meer mensen naar een zalig rustmoment thuis”, zeggen Jan en Linda. “In een spa kan je tot aan de schouders in het water om dan de jetstreams op heel je lichaam te laten inwerken.”

“Dimension 1 Spas heeft een patent op een in de hoogte aanpasbare hoofdsteun, zodat je het water optimaal op je schouders kan laten inwerken. In de drie zwemspa’s van 5 en 6 meter trek je geen baantjes, maar zorgt een in sterkte aanpasbare tegenstroom voor de gewenste inspanning. Voor een optimale keuze kan je tijdens een tweede bezoek op afspraak de spa in badpak uitproberen. “Een spa staat best buiten. Zelfs bij koud weer is het dankzij het warme water en dito jets heel aangenaam. Bij niet-gebruik kan het water dankzij de goede isolatie, ook bovenop, in de kuip blijven.”

LW


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio