“Wie geen BOB heeft, kan overnachten”

“Als je enkel een café begint, heb je het tegenwoordig niet makkelijk. Daarom verhuur ik ook vier kamers met ontbijt.” Marianne Baetens (51) heeft inmiddels twee van de vier kamers klaar voor haar Bed & Breakfast boven haar danscafé.

“Wie en glaasje op heeft en geen BOB heeft, kan hier overnachten. ‘s Ochtends staat dan een ontbijt klaar. Ik mik uiteraard ook op mensen die bijvoorbeeld naar het circuit van Zolder komen en een plek zoeken om te slapen.”

Marianne is afkomstig van Sint-Niklaas, maar ze woont al meer dan 20 jaar in Limburg en bouwde al heel wat ervaring op in de Limburgse horeca. “Vroeger had ik het Kapelhof in Zonhoven, een café aan het Kapelleke in het centrum, dat nu niet meer bestaat. Ik werkte ook in Afrit 25 in Lummen als werkneemster. Ik ben vroeger dus zelfstandige geweest, en dat blijft blijkbaar in het bloed zitten.”

“Hier in de zaak is een zaaltje waar gedanst kan worden, in het weekend op de muziek van een dj. Dat zaaltje is gratis beschikbaar voor wie een feestje wil geven.” Jong en oud kunnen in Overtime komen dansen. “Maar ik richt me niet tot de piepjonge jeugd. Hier komen mensen vanaf ongeveer 30 en ouder. Momenteel zit ik wel nog met een dilemma, want vanaf januari mag er niet meer gerookt worden in zaken waar gerechten worden klaargemaakt. Daarover moet ik nog een beslissing nemen.”

WiVa


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio