Restaurant van Hulk Gust Gonzalez geopend in Heusden-Zolder

Gust Gonzalez (45), 'Hulk Hogan' uit 'De beste hobbykok van Vlaanderen', is sinds zondag de trotse eigenaar van zijn eigen brasserie. "Een droom van mij en mijn dochter Samantha die werkelijkheid wordt."

ikerremans

Gust was bij de zes finalisten in het vtm-programma, maar sinds zondag is hij geen hobbykok meer. Hij kookt nu in zijn eigen tapasbar en brasserie in Heusden-Zolder.

Lieve mensen

Zijn ex-collega's uit 'De beste hobbykok' zijn alvast enthousiast. "Natuurlijk wordt het een succes, want in het restaurant heerst een unieke sfeer. Het hele gebouw heeft een ziel", zei Tessa Knaeps, die vijfde werd.

"Het zijn ook superlieve mensen. Bovendien is het mooi dat het hele gezin zich inzet voor de zaak", vond ook winnares Claudia Allemeersch. "Volgende week komen we alvast nog eens langs."

Uniek pand

Het restaurant is een echte familiezaak. "Mijn echtgenote Sonja wordt de gastvrouw en mijn zoon Marco staat achter de toog. Ik doe de keuken, samen met mijn dochter Samantha", aldus Gust.

De zaak van de ex-mijnwerker is gelegen in het bijna honderd jaar oude Brouwershuis in Heusden-Zolder. "Het pand is uniek en leek me de meest geschikte plek voor een tapasbar."