Raakt krediet van Bölöni stilaan op bij Rouches?

Over een mogelijk ontslag van Standard-coach Laszlo Bölöni werd zondag nog met geen woord gerept vanuit Luik. Vicevoorzitter Luciano D’Onofrio wenste geen commentaar te geven, maar het krediet van Bölöni raakt wel stilaan op.

ikerremans

Assistent-coach Dembéle liet wel al een klein lichtje schijnen over de malaise bij Standard. "De spelers hebben niet getoond dat ze willen vechten voor hun trainer", zei hij zaterdag. "Dit was in elk geval niet professioneel."

Parodie

Vooral de media hebben hun buik vol van de excuses van de Standard-coach. "Wie in de plaats van Bölöni?", kopt Le Soir. "Dit was een parodie op een voetbalwedstrijd", staat te lezen in andere Franstalige media.

Nieuwe namen als Trond Sollied, Jean-François de Sart en zelfs Dominique D'Onofrio zouden al de ronde doen. De spelers zouden zowel problemen hebben met de aanpak van hun Roemeense trainer als met die van vaste hulptrainer Preto.

De Rouches hield zondagavond zijn kerstdiner met spelers, technische staf en personeel, maar zelfs 'Standard TV' werd gevraagd om de zaal te verlaten.