Thuisploeg wint met weinig moeite de Lommelse derby

De laatste vijf minuten van elke helft volstonden voor Kerkhoven om Kattenbos te verslaan in de Lommelse derby. Het burentreffen had weinig om het lijf in het eerste half uur. De thuisploeg verhoogde in een potig slotkwartier het tempo en Driessen scoorde na een scrimmage de 1-0.

Kerkhovencoach Staf Leysen vond dat zijn ploeg verdiend op voorsprong kwam maar laakte het spel van zijn manschappen. “We hadden het beste van het spel, maar we deden de tegenstander niet pijn genoeg in de tweede helft.” Inderdaad, Kattenbostrainer Patrick Jacobs schoof wat met zijn pionnetjes en duwde Kerkhoven met veel enthousiasme achteruit. De kansen waren echter schaars.

“Op inzet en karakter lukt niet alles, we hebben te weinig gevoetbald.” Kattenbosgoalie Kristof Jansen trapte een verloren bal na een counter tegen zijn verdediger en Huysmans had maar binnen te tikken. In de laatste minuut bekroonde ex-Kattenbosspeler Jan Theunis zijn sterke prestatie nog met een doelpunt.GeSi

KERKHOVEN: Brecko, Cochet, Boons, Van Veldhoven (57’ Van Olst), Mertens, Theunis, Van de Poel (57’ Bressers), Cuyvers, Claes, Huysmans, Driessen.

KATTENBOS: K.Jansen, Creten, Leppens, Kenny Jansen, Budak, Luyten, Lehaen, Ekelmans (74’ Bart Van Genechten), G. Vangenechten, Geypen (78’ Vernelen), Niels Jansen.

Doelpunten: 41’ Driessen 1-0, 85’ Huysmans 2-0, 89’ Theunis 3-0. Gele kaarten: Huysmans, Lehaen, Gijs Vangenechten, Luyten, Theunis, Creten, Claes. Scheidsrechter: Bleus. Toeschouwers: 190.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio