Thuisploeg in de tweede helft vernederd

Het steriel veldoverwicht in de eerste dertig minuten leverde geen noemenswaardige kansen op voor de thuisploeg. Vlak voor de rust verlengde Gielen ongelukkig met het hoofd, Stieners opende met een halve volley de score.

Na de pauze stond er nog maar één ploeg op het veld. Vanarwegen miste eerst nog een opgelegde kans, maar was even later wel bij de pinken op een voorzet van Janssen. Vincent en de lat leken eerst nog een afstraffing te voorkomen, maar een bom van Ulenaers en een kopbal van Janssen in de slotminuten deden Tongeren alsnog met het schaamrood op de wangen afdruipen.

MaTr

TONGEREN-MILLEN: Vincent, Weerts, Gielen, Hossay, Mavinga, Vandebon, Ubachs (59’ Rouvrois), Coppens, Vrolix, Bouslama (59’ Tits), Kocaslan.

BOCHOLT: Coenen, Hensen, C. Palmans, Luyten, Ulenaers, De Condé, Stieners, Clabots, Vanarwegen (90’ K. Palmans), Houben, Janssen.

Doelpunten: 42’ Stieners 0-1, 69’ Vanarwegen 0-2, 87’ Ulenaers 0-3, 89’ Janssen 0-4. Gele kaarten: Gielen, Vrolix, Kocaslan, Rouvrois, Ulenaers, Stieners. Scheidsrechter: Noirhomme. Toeschouwers: 500.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio