De bijbel van de rode lippen

Rode lippen geven je look een feestelijke uitstraling. Maar je kan er ook volledig de mist mee ingaan. Wij sommen enkele weetjes op over rode lippen!

mgeysmans

Wil je weten welke tint rood het best bij je past? Trek dan onopgemaakt naar de winkel. Daar hou je de verschillende rode lipsticks dicht bij je gezicht en kijk je wat elke kleur doet voor je huidteint en je haarkleur.

Ga je voor knalrode lipstick? Kies dan voor een egale foundation, niet te veel blush en enkel wat mascara. Anders lijk je al snel op een circusact. Zorg er steeds voor dat je je liplijn omrandt met dezelfde kleur rood als je lipstick. Hierdoor blijft de kleur netjes binnen de lijntjes en krijg je een perfect resultaat. Kies voor een langhoudende lipstick, anders loop je het risco dat er enkel kleur achterblijft op de randen van je lippen.

Denk er aan wat rood uistraalt. Uit een onderzoek blijkt dat mannen rode lipstick associëren met vurig, passioneel en sexy. Ze zien de kleur erg graag op de mond van een actrice, maar verkiezen hun vrouw met een lichtere onopvallende kleur. Niet dat je je daar uiteraard iets van moet aantrekken!

Niet te missen