Bölöni: "Mijn ploeg was fysiek en mentaal vermoeid"

Na de Europese stunt van woensdag in de Champions League staan die van Standard weer met beide voetjes op de grond. Zaterdagavond werd er met 0-1 verloren van Roeselare. De Luikenaars staan zelfs niet meer bij de eerste zes, de plaatsen die recht geven op de play-offs om de titel. Coach Laszlo Bölöni was op de persbabbel na de macth dan ook echt hard voor zijn team.

kscherpenberg

"We kunnen wel zeggen dat we ambitieus zijn en alles willen winnen, maar eerst moeten we onze problemen oplossen. Wat me het meest stoorde? Ik zou het niet weten. Het was een geheel van negatieve dingen. Ik heb niets positiefs gezien."

Te weinig doodkracht

"Mijn ploeg was fysiek en mentaal vermoeid. Als je er zelfs niet in slaagt om op 70% van je mogelijkheden te spelen, dan is een afstraffing voorspelbaar. Er was te weinig daadkracht."

"De sleutelspelers die het verschil kunnen maken, zijn er niet of halen hun beste niveau niet. Jovanovic en De Camargo bijvoorbeeld kunnen al een hele tijd niet voluit trainen."

Moet de Roemeen nu vrezen voor zijn ontslag? "Ik heb eerder van de week al gezegd dat ik op die vraag niet wens in te gaan", klonk het.