“Gespecialiseerd in moderne coupe”

Linda Panis (34) heeft aan de Landwaarts-laan in Boxbergheide een nieuw kapsalon geopend. “Van kinds af wilde ik al kapster worden. Ik heb dan ook een opleiding gevolgd aan de kappersschool in Hoeselt. Vijftien jaar was ik toen ik begon met werken. Het grote voordeel van die jonge leeftijd is dat je dan veel praktijkervaring kan opdoen.”

Na een privégebeurtenis moest ze opnieuw voor een baas gaan werken. “Tot ik de kans kreeg om een nieuwe eigen zaak te beginnen in Boxbergheide. Omdat mijn vriend Kurt mij volledig steunde, ben ik ervoor gegaan. Ik zal hem daar altijd dankbaar voor blijven. Waarom die keuze aan de Landwaartslaan in Boxbergheide? Boxbergheide is één van de grootste woongemeenschappen van Genk. Bovendien ligt mijn zaak in de meest centrale straat van die wijk.”

Baleages

“Ik ben gespecialiseerd in baleages, maar ook in andere moderne coupes ben ik bijzonder ervaren. Maar als iemand mij vraagt naar een klassiek kapsel, dan is ook dat geen enkel probleem. Ik blijf me in ieder geval bijscholen.”

CN

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio