Ashraf Sekkaki is uit op wraak (video)

“De mensen die mijn leven kapot maakten, gaan geen rust kennen.” Dat zegt de Mechelse gangster Ashraf Sakkaki (26) vanuit de Marokkaanse gevangenis van Oujda.

kscherpenberg

De ’schrik van de flikken’, zoals hij wordt genoemd, ontsnapte op 23 juli met een helikopter uit de gevangenis van Brugge. Sekkaki werd 16 dagen later opgepakt in Marokko. In een telefonisch interview met Telefacts Crime (vtm) uit hij doodsbedreigingen aan het adres van politie, justitie en cipiers.

“Ik heb helemaal geen jeugd gehad. Toen de meeste leeftijdsgenoten naar school gingen, zat ik al in de gevangenis. Ze hebben er van mij een tijdbom gemaakt”, zegt de in Mechelen geboren Marokkaan.

Rest van leven in gevangenis

Hij noemt geen namen van mensen met wie hij zou willen afrekenen in België. Maar zijn bedreigingen zijn gericht aan politiemensen, rechters en magistraten en cipiers.

“Zolang er bloed door mijn lichaam stroomt, gaan die mensen geen rust kennen. Ik ben bereid om de rest van mijn leven in de gevangenis te zitten voor hen. En wat ik ze ook aandoe, ze verdienen altijd nog erger. Ze hebben mij klem gezet. En dan is een mens tot alles in staat”, zegt Sekkaki.

Bekijk ook deze vtm-beelden:

TG

Telefacts Crime, vanavond op vtm om 21.45u

Meer over Mechelen