Maaike Cafmeyer na Slimste Mens met valse weeën naar kliniek

Maaike Cafmeyer, in haar achtste maand, werd maandag in een bijzonder spannende eindronde uit 'De Slimste Mens' gespeeld door Sabine Hagedoren. Die stress is haar blijkbaar niet goed bekomen, want twee dagen na de opname van de quiz is ze met valse weeën naar het ziekenhuis moeten gaan. De kleine Cafmeyer bewoog te veel.

ghouben

De gynaecoloog in het ziekenhuis vroeg of ze niet te hard gewerkt had, niets te stresserend gedaan had. Maaike moest toegeven dat ze bij de quiz toch meer last van stress had dan ze vermoedde.

"Vooral tijdens die finale tegen Sabine Hagedoren. Ik denk dat de baby dat aanvoelde. Die kleine bleef maar schoppen. Je ziet dat trouwens aan de beelden: ik moest mijn handen op mijn buik leggen. Ik kon écht niet meer denken: die baby maakte meer lawaai dan mijn hersenen. Ik kreeg ook in volle finale van die gedachten in mijn hoofd: ik moet dringend in een bad met amandelolie," zegt Maaike in de Corelio-kranten.

Zwangerschapsdementie

Tijdens de quiz grapte Cafmeyer al dat ze last had van 'zwangerschapsdementie'. Maar dat ze niet op de naam van de nieuwste fitness-rage - zumba - kon komen terwijl ze die dans echt kent, bewijst dat dit ook het geval was.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer