Marina Wally: "Mijn dochter is voor mij verleden tijd"

"Het komt nooit meer goed tussen mijn dochter Vanessa en mij." Dat is het harde verdict van Marina Wally, de dochter van Eddy.

ikerremans

De Wally's hebben de laatste maanden heel wat ellende gekend. Zowel Eddy Wally als zijn vrouw Mariëtte kregen te maken met gezondheidsproblemen en hun dochter Marina werd depressief en dronk te veel.

Daarbovenop raakte Marina's dochter Vanessa ook nog eens verslaafd aan drugs. Marina Wally haalde er de politie bij. "Verraden worden door mijn eigen moeder: ik vind het vreselijk. Wat een rotstreek", vertelde Vanessa destijds aan Dag Allemaal.

Voorbij

Ondertussen is de ruzie nog steeds niet bijgelegd. "Het komt nooit meer goed tussen Vanessa en mij. Er is te veel gebeurd. Vanessa ziet ons graag voor het geld en dat kan niet zijn. Voor mij is Vanessa verleden tijd", zegt Marina Wally deze week in Dag Allemaal.

"Waar ze nu woont? Dat interesseert me geen barst. Ze heeft naar mij niet omgekeken toen ik in coma lag. Enige dochter of niet, het is voorbij."

Marina Wally woont ondertussen een jaar bij haar vriend Gabriël. "We zijn zeer gelukkig. Mijn moeder, mijn vader, mijn vriend, zijn twee kinderen en ik."