Ex-voetballer Reiziger beschuldigt ex van ontvoering kinderen

Michael Reiziger, de voormalige voetballer van onder meer Ajax, Barcelona en de Nederlandse nationale ploeg beschuldigt zijn voormalige vriendin van ontvoering van hun drie zoontjes.

jrosquin

De voormalige rechtsback zegt dat zijn vrouw er afgelopen zomer van onderuit muisde met de kinderen naar een onbekende bestemming. Dat schrijft De Telegraaf, die de processtukken kon inlezen.

De 36-jarige Reiziger woont momenteel in Barcelona, waar hij een opleiding tot trainer volgt. Afgelopen juli ontdekte hij de verdwijning van zijn zonen van 11, 9 en 7 jaar. De afspraak was dat Reiziger gedurende de zomer zijn kinderen mocht bijhouden, maar daar hield zijn ex Manon Hanraets zich niet aan.

Ex ontkent

Nog niet zo lang geleden kwam Reiziger er achter dat zijn ex met de kinderen is vertrokken naar Nederland. De ex-voetballer betoogt echter dat zijn kinderen al hun hele leven lang in Spanje wonen en nauwelijks het Nederlands machtig zijn.

Reiziger startte bij de Nederlandse autoriteiten een procedure om de kinderen weer naar Barcelona te halen. Zijn ex weigert te reageren op de beschuldigingen, maar laat via haar raadsman weten dat er van ontvoering geen sprake is.