“Vrouwen besparen niet op kapsel”

Langs de drukke Meylandtlaan, tegenover de recente Okay, opende Sanem Top (23) een nieuw kapsalon voor dames. De zaak werd Señorita gedoopt en de charmante gastvrouw windt er geen doekjes rond: ‘Your beauty begins here’ is haar slogan.

“Eigenlijk ben ik dit kapsalon begonnen onder bezieling van mijn man. Voordien werkte ik al in een kapsalon en hij zei dat ik zelf een eigen zaak moest opendoen. En je ziet, nu staan we er ook echt.”

Manlief Aydin (28), machinist bij de Spoorwegen, is alvast haar grootste supporter. “Ze heeft de ervaring en volgde ook in het buitenland enkele dure opleidingen. Toen we deze locatie vonden, hebben we niet meer getwijfeld. Of ik ook een taak heb, hier? Ja, als het druk is een cappuccino voor de klant brengen”, lacht hij.

Klassevol

Sanem is van Koersel, Aydin van Berkenbos. Vorig jaar huwde het ambitieuze koppel en nu wonen ze boven het kapsalon met de klinkende naam Señorita. “We wilden een internationale naam die vrouwelijk, feestelijk en klassevol klinkt. De klant is welkom met of zonder afspraak. We werken met bio-producten als de klant het wil, ook harsen is mogelijk in een achterkamer en feestkapsels zijn een specialiteit van de zaak. Crisis? Ik denk niet dat vrouwen besparen op hun kapsel. Dat behoort al tot de basisuitgaven (lacht)”.

BeHo

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio