Win prachtige Sinterklaasprijzen met She!

De Sint is weer in het land en heeft ook bij She een zak vol spetterende cadeautjes achtergelaten. Monopoly City, Clipo Hippo, Play-Doh Spaghetti Factory, 4x Vier op 'n rij, Show It, Cluedo Kermis, Sjakie de Schildpad, Dokter Bibber, … je vindt ze allemaal in de speelgoedzak van She!

mgeysmans

Sherlock Holmes-typetjes kunnen hun hart ophalen bij de Kermis editie van Cluedo, terwijl echte dokters-in-wording hun technieken reeds kunnen oefenen op een testpatiënt in Dokter Bibber. Maar opgepast, want een foutje kan fataal zijn! Een spel voor de hele familie vind je bij 4x Vier op 'n rij. De nieuwe uitvoering van het aloude spel zorgt ervoor dat je nooit meer je beurt moet afwachten!

Wil je geld verdienen, steden bouwen en andere familieleden de gevangenis indraaien? Dan is Monopoly City zeker je ding. De heruitgave is in een nieuwe, trendy jasje gestoken waardoor je geen hotels maar echte skyscrapers, stadiums, scholen en industriële complexen kan bouwen. Het 3-D effect zorgt voor een leuk extraatje! Schuilt er een acteur in je? Laat hem dan naar boven borrelen met het hilarische supersnelle hintsspel Show It.

Voor de allerkleinste heeft de Sint enkele educatieve spelletjes afgeleverd. Update je kookkennis in de Play-Doh Spaghetti Factory. Stapel erop los met de Clipo Hippo en geniet van het kleurenspel met Sjakie de Schilpad.

Wil jij kans maken op deze leuke Sinterklaas-spelletjes? Speel dan snel mee met onze wedstrijd!

Niet te missen