“Ik wil ze een uur lang scherp hebben”

Het was zaterdag weer volle bak in het kuipje van Bocholt. Achilles wilde zijn status van leider in de Belgische competitie alle eer aan doen. Hasselt van zijn kant had zich ook al veel van deze eerste match van de terugronde voorgesteld.

“Om de vierde plaats te pakken, moeten we wedstrijden tegen concurrenten winnen”, weet Kristof Van Wezemael. “Bocholt moest en zou het eerste slachtoffer worden maar het lukte weer niet. We kunnen geen voorsprong vasthouden, hebben pech bij de afwerking, maar de defensie staat er niet. We slikken veel en te gemakkelijk goals. Krijgen we de organisatie er niet in, dan wordt deelname aan de play-offs problematisch.”

Terwijl Initia nog moest bekomen van de zoveelste opdoffer van het seizoen vierde alles wat Bocholt was feest. “We zullen stilaan maar kleur bekennen”, aldus Rob Beaumont. “Bocholt heeft alles in huis om een eerste nationale titel te pakken.”

Coach Rietbroek springt niet meteen op de kar van zijn cirkelloper. “Ik heb heel goede acties gezien, de ploeg heeft sterke periodes gekend maar ik vond ze bij momenten wat soft in verdediging. Die dipjes moeten eruit. Ik wil mijn ploeg een uur lang scherp zien.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio