Maakt Schumacher een comeback bij Mercedes?

Na het afspringen van een comeback bij Ferrari vorig jaar, zijn er nu voortekenen die er op wijzen dat Michael Schumacher dan toch wel eens zou kunnen terugkeren in het Formule 1-circuit. Mogelijk zal de zevenvoudig wereldkampioen volgend seizoen een team vormen met Nico Rosberg bij Mercedes GP.

jrosquin

Afgelopen seizoen was er sprake dat Schumacher (40) Felipe Massa zou vervangen bij Ferrari, toen die een hoofdblessure opliep. Die terugkeer ging uiteindelijk niet door, maar er wordt nu wel gespeculeerd over een comeback bij Mercedes GP, het vroegere Brawn GP.

Ross Brawn (op foto naast Schumacher) wordt de grote baas bij Mercedes GP. Brawn is de man onder wiens teamleiding Schumacher zeven maal wereldkampioen werd, bij de teams Benetton en Ferrari.

Gesprekken

Er zouden al gesprekken hebben plaatsgevonden met de Duitse piloot, maar die zouden nog in een erg vroeg stadium zitten. Het is echter geen geheim dat Schumacher de autosport nog zeker geen vaarwel heeft gezegd en een comeback wel zou kunnen overwegen.

Schumacher kan bij Mercedes wereldkampioen Jenson Button vervangen, die een dreamteam zal vormen met Lewis Hamilton bij McLaren.

Meer over Michael Schumacher