Hoe speel je zijn tweede grote liefde?

Een relatie beginnen is nooit simpel, zeker niet na een recente breuk. Ook voor de nieuwe partner is het zoeken en overwegen. Want hoe doe je dat eigenlijk, de tweede liefde zijn?

mgeysmans

Vrouwen die een andere vrouw moeten opvolgen, nemen hun relatie best niet te snel te serieus. Geef jezelf en je partner de kans om te gewennen aan de veranderde situatie. Respecteer ook steeds de band die hij heeft met zijn kinderen, vroegere vrienden en ex. Het is niet de bedoeling dat je begint te roddelen over deze vorige vrouw, want ze zal altijd een prominente rol in het leven van je partner blijven spelen.

Leer elkaar rustig kennen en cijfer jezelf niet weg voor hem. Het is belangrijk dat je zijn vrienden leert kennen en je leert aanpassen aan de verschillende situaties, maar dat moet je partner ook doen. Zorg er ook voor dat je samen een nieuwe start maakt, zoek samen een nieuwe hobby en maak een nieuwe vriendenkring aan.

Tussen de lakens kan het in het begin al eens haperen. Veel mannen voelen zich erg onzeker na een breuk en hebben het gevoel dat ze hun ex bedriegen. Dit gaat na een tijdje over, en het ligt zeker en vast niet aan jou.

Niet te missen