Dit verklapt je lichaamshouding tijdens het flirten

Flirten is een spel van aantrekking en afstoting, maar wie zegt dat we niet voorbereid ten strijde mogen trekken?

mgeysmans

Je lichaamshouding kan enorm veel over jezelf vertellen, maar het kan ook dingen verdoezelen. Zo denken veel mannen nog steeds dat een vrouw met een Mona Lisa-glimlach mysterie uitstraalt. In realiteit duidt zo'n glimlach met gesloten lippen echter op een nakende afwijzing.

Lippen

Wil je weten of hij ook geïnteresseerd is in jou? Kijk dan naar zijn lippen. Bijt de man constant op zijn lippen, dan wil dit zeggen dat hij iets achterhoudt. Hij is zenuwachtig en probeert zichzelf te kalmeren.

Een halve glimlach is meestal een teken dat hij meer in zichzelf ziet dan in jou. Hij denkt een echte player te zijn waar de vrouwen voor in de rij staan. De kans dat hij jou op een correcte manier gaat behandelen is dan ook erg klein.

Speeddaten

Wil je een positieve indruk van jezelf nalaten? Leun dan meermaals voorover naar je gesprekspartner. "Dit maakt hem duidelijk dat je geïnteresseerd bent in hem, zonder al je troeven meteen uit te spelen", vertelt Wuytack van Ready2Date. Hij organiseert samen met een professioneel team unieke speeddatesessies. Zo word je een hele avond verwend met heerlijke lekkernijen en krijg je vooraf een diepgaande lichaamstaalsessie. Leuk extraatje: mannen en vrouwen krijgen apart tips voorgeschoteld, zo blijft de spanning behouden tijdens het uiteindelijke speeddaten.

Wil je liever de kat nog even uit de boom kijken? Ga volgende weken dan zeker eens een kijkje nemen in Hasselt, Antwerpen en Gent. Want daar organiseert Ready2Date een spectaculaire roadshow. Midden in de stad wordt een tent neergepoot waar je voortdurend korte sessies rondom lichaamstaal kan bijwonen. De deelnemers mogen meteen daarna met elkaar speeddaten! De speeddatecaravan van Ready2Date strijkt op 21 november neer in Hasselt. Op 28 november volgt Antwerpen en op 5 december Gent.

Niet te missen