Nieuw-Zeelander wurgt vrouwen en vrijt met lijken

Jason Somerville heeft vandaag bekend dat hij zijn vrouw en buurvrouw wurgde en nadien ook seks met hen had. Met zijn buurvrouw Tisha Lowry vrijde hij zelfs twee keer, eerst vlak nadat hij haar wurgde en nog eens de dag nadien.

ghouben

Als reden voor deze weerzinwekkende daden gaf de man vanmorgen voor de rechtbank van Christchurch aan dat hij "boos" was. Boos op zijn vrouw omdat die seks met hem weigerde.

In brand gestoken

De lichamen van de slachtoffers werden in september onder het huis van de 33-jarige moordenaar gevonden. Het feit dat hij seks had met de lijken is volgens The New Zealand Herald pas vandaag bekend geraakt. Het huis van de Somervilles is intussen een paar keer in brand gestoken.

Slipje in de mond

Tisha Lowry was een buurvrouw van Jason Somerville die twee huizen verderop in de straat woonde met haar grootvader. Ze verdween in september 2008 nadat ze op een fatale donderdagvoormiddag bij Jason aanklopte.

Jason Somerville wurgde haar, propte haar slipje in haar mond en had seks met het lijk. De dag na de moord wachtte hij tot zijn vrouw het huis uit was om opnieuw seks te hebben met het lijk. Daarna verstopte hij het lichaam onder zijn huis.

Rebecca, zijn vrouw, moest eraan geloven op 30 augustus dit jaar. De rechter doet op 27 november een uitspraak.