Hersenvliesontsteking op fanreis van Paco Garcia

De jaarlijkse fanreis van de Limburgse zanger Paco Garcia naar de Spaanse badstad Lloret de Mar is in mineur geëindigd. Vrijdag moest een vrouwelijke fan met hersenvliesontsteking opgenomen worden in een ziekenhuis in Barcelona. Haar toestand is ernstig, maar stabiel.

ssimons

Paco Garcia, die het in 2005 nog ver schopte in de talentenjacht ‘X-Factor’ op vtm, was op 30 oktober met een honderdtal fans afgereisd naar Lloret de Mar voor een weekje zon, zee en zang. Vorige week vrijdag werd een fan uit Heusden- Zolder getroffen door hersenvliesontsteking.

Koud eten

Verschillende meegereisde fans waren niet te spreken over de kwaliteit van het eten in het hotel Guitart Central Park. Ze kloegen over het feit dat ze het eten zelf moesten opwarmen in de microgolfoven omdat het buffet te koud was. Toevallig kwam het hotel enkele weken nog in opspraak in het vtm-programma ‘Stressvakantie’.

Paco Garcia ontkent: “Dat lijkt me compleet verzonnen. Het eten was wel in orde. Ik heb de mensen elke dag met volle borden naar hun tafeltjes zien lopen.”

RD