Infoloket Wonen Noord Limburg

Het infoloket Wonen in Noord-Limburg en de 1700 infomobiel komen op 2 december naar Bocholt. In de nanmiddag kan je de infobus bezoeken tijdens de wekelijkse marktdag op het kerkplein voor de Sint Laurentiuskerk.

rdreesen_fr

Plannen om je woning aan te passen of te verbeteren, te bouwen, te verbouwen of kleine ingrepen te doen of heb je een vraag over energiebesparing? Dan wil je wellicht weten waarvoor je premies of subsidies kan krijgen en van welke fiscale voordelen je kan genieten. Het team van Wonen in Noord-Limburg en 1700 geeft je graag informatie. Tevens kan je met vragen i.v.m. de schooltoelagen en andere Vlaamse premies terecht bij de medewerkers van de 1700 infomobiel.

Op woensdag 2 december 2009 in de namiddag komt de 1700 Infomobiel naar Bocholt. De sociaal adviseurs van WIN (Wonen in Noord-Limburg) en het team van 1700 staan klaar om op alle vragen een antwoord te geven.

Meer informatie vind je op de website www.wonennoordlimburg.be en op de website van het Contactpunt Vlaamse Infolijn www.vlaanderen.be/infolijn. Natuurlijk kan je ook nog op donderdagnamiddag van 14u tot 16u terecht bij Evy Steensels tel: 0479/60 46 19 of evy@wonennoordlimburg.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio