Nieuwe krantenwinkel krijgt prijs voor loungeconcept

Newspapershop Daily uit Bree heeft afgelopen weekend in Gent de prijs voor de beste nieuwe krantenwinkel in de wacht gesleept. Vooral het vernieuwende loungeconcept viel erg in de smaak bij de jury.

“En de winnaar is…” Toen Karl Vannieuwkerke afgelopen weekend de naam ‘Newspapershop Daily Bree’ door de micro joeg, sloeg het hart bij Carla Cardinaels toch even over. “We wisten dat we bij de genomineerden zaten. Maar volgens mijn man rekenden we beter niet te veel op winst”, lacht ze.

Jan Neyens en Carla Cardinaels baten al twintig jaar een krantenwinkel uit in Niel-bij-As. Eind 2008 kwam er een vestiging bij in de Breese Nieuwstadstraat. Helemaal ingericht volgens een vernieuwende loungestijl die afgelopen weekend erg bleek aan te slaan bij de jury in Gent.

In het plafond zitten bijvoorbeeld lichtvlakken die van kleur veranderen. De moderne winkel is met z’n 190m² ook aardig groot. “Het is hier dus nooit drummen”, legt Carla uit.

Het aanbod is bovendien groter dan die van de gewone krantenwinkel. U vindt er dus niet alleen kranten en rookwaren, maar ook schoolgerief, sterke drank, geschenkmanden, enz.

JRD


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio