Goossens Keukens: één van de mooiste en grootste toonzalen van Limburg

Een nieuwe keuken zoeken is een stressvolle bezigheid waarbij de zoektocht naar kwaliteit en design hand in hand gaan. Bij Goossens Keukens in Overpelt vind je gegarandeerd je droomkeuken.

mgeysmans

Goossens Keukens heeft een erg gevarieerd aanbod. Twijfel je nog tussen een moderne of klassieke keuken? Ga dan eens een kijkje nemen in hun grote en mooie toonzaal. Daar kan je kiezen voor warme en frisse kleuren die zorgen voor harmonie. Alle keukens stralen bovendien kracht en kwaliteit uit en worden gekenmerkt door een prachtige soberheid en elegantie waar oog voor detail niet ontbreekt.

In de showroom vind je naast slaap- en badkamers ook meer dan 45 keukens, die volledig van eigen makelij zijn en gemaakt worden in hun fabriek van ruim 5.000 vierkante meter groot. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Goossens Keukens naar een absolute tevredenheid streeft bij zijn klanten. Zo krijg je bij iedere keuken 10 jaar garantie en is een ontwerp op maat gegarandeerd.

Keukens Goossens

Astridlaan 276 A

Overpelt

tel: 0032 (0)11-805510

Openingsuren: Ma.-Vr.: 10-18u. Zaterdag: 10-17u. Zondag open van 13 tot 17u. Woensdag gesloten Ook 's avonds op afspraak mogelijk.

Meer info: info@goossens.be

Meer over Overpelt

Niet te missen