"Kwik en aluminium in Mexicaanse griepvaccin"

Print
"Kwik en aluminium in Mexicaanse griepvaccin"

Kwik en aluminium in Mexicaanse griepvaccin

"De vaccins tegen de Mexicaanse griep bevatten kwik en aluminiumverbindingen." Dat beweert de Stichting StralingsArm Nederland, die er tegelijkertijd voor waarschuwt dat de Wereldgezondheidsorganisatie "van plan is om de hele wereldbevolking te chippen".

"De Nederlandse overheid weigert categorisch om documenten vrij te geven, die wij op 23 juli via de Wet Openbaarheid Bestuur opgevraagd hebben en die onontbeerlijk zijn om het vaccinatiebeleid te kunnen toetsen", zegt arts Jannes Koetsier. De stichting is naar de rechter gestapt om die informatie te bekomen.

Ingrediënten

"Wij willen kunnen beschikken over alle documenten die helderheid kunnen verschaffen over de ingrediënten van griepvaccins en over de producenten. Ook moet er duidelijkheid komen over de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, wanneer burgers gezondheidsschade oplopen door vrijwillige, verplichte of gedwongen vaccinatie."

"Deze informatie wordt als cruciaal gezien voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie. Voor ons is deze informatie van groot belang."

Onvoorspelbaar onheil

"Bepaalde ingrediënten in de vaccins, zoals kwik en aluminiumverbindingen, worden immers onder invloed van elektromagnetische straling ‘elektro-aktief’ en zouden daardoor, vooral in zenuwweefsel, onvoorspelbaar onheil kunnen aanrichten." Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden."

Het Kort Geding, dat de stichting heeft aangespannen tegen de Nederlandse minister Ab Klink en het College ter Beoordeling van geneesmiddelen (CBG) wordt op 22 oktober behandeld door de rechtbank in Zwolle.