Beluister de pronostieken van de BV's voor STVV-Genk! Wie wint volgens u?

Het zal erom spannen vanavond op Stayen. STVV kende dit seizoen al een droomstart en is van plan om die koers te blijven varen. Genk daarentegen is minder bezig.

ksleurs

"Toch maken we elke week vooruitgang", zegt Genk-trainer Hein Vanhaezebrouck. "Ik hoop dat de puzzelstukjes vanavond op de juiste plaats vallen, maar dat is nog geen garantie voor een goed resultaat. We trekken dus zonder dikke nek naar Stayen."

STVV-trainer Guido Brepoels daarentegen is heel hevig. "We zullen vlammen vanavond!" zegt hij. "We gaan knokken, want bij Genk hebben ze zeker genoeg kwaliteit in huis. Maar onze spelers zijn vechters. Ze moeten alleen goed geconcentreerd blijven en hun job doen."

Beluister zijn reactie:

Als STVV wint, komt Brepoels dicht bij een heiligenstatus vanavond. Hij zou dan immers de eerste trainer zijn die thuis een derby tegen Genk wint. Maar daar blijft Brepoels heel rustig onder. "Ik ben zeker geen heilige", zegt hij. "Ik ben enkel toevallig op dit moment de trainer van een STVV dat heel goed voetbalt. En daar ben ik blij om."

Ellen Dufour (winnares Big Brother 2001) is supporter van Genk. "Maar voor vanavond weet ik het niet goed", zegt ze.

Ook Heusdense burgemeester Sonja Claes zit als Genk-supporter met een tweestrijd:

Presentatrice Anke Buckinckx moet even haar collega raadplegen voor een pronostiek:

Ook ex-tv-gezicht Jos Ghysen doet een voorzichtig gokje:

Steve Stevaert is wel zeker van zijn stuk:

En wat denkt u?