Sterrenmeisje Kimberley krijgt 3.000 euro van tatoeëerder

Print
Sterrenmeisje Kimberley krijgt 3.000 euro van tatoeëerder

Sterrenmeisje Kimberley krijgt 3.000 euro van tatoeëerder

'Sterrenmeisje' Kimberley Vlaeminck (18) krijgt van tatoeëerder Rouslan Toumaniantz 3.000 euro om de 56 sterretjes te laten weghalen van haar gezicht. Tot een proces laten de twee het dan toch liever niet komen.

Kimberley Vlaeminck diende enkele maanden geleden klacht in tegen Rouslan Toumaniantz. In zijn zaak in Kortrijk had hij 56 sterretjes getatoeëerd op het gezicht van Kimberley, terwijl het meisje er naar eigen zeggen maar drie had gevraagd.

Boek

De twee zijn nu tot een minnelijke schikking gekomen en hebben beslist dat een proces niet nodig is. De inhoud van die minnelijke schikking houden beide partijen nog angstvallig geheim maar volgens Het Nieuwsblad zal de tatoeëerder Kimberley 3.000 euro geven om de sterretjes te laten verwijderen van haar gezicht.

Het laten weghalen van de sterretjes zal nog heel wat tijd in beslag nemen. Ondertussen gaat het wel beter met het 'sterrenmeisje'. Een tijdje geleden bezweek Kimberley onder de druk en werd ze in een gesloten psychiatrische instelling opgenomen.

Ondertussen woont ze terug bij haar oma en schrijft daar een boek over haar leven.