Het weer voor dinsdag 22 september

Dinsdag blijft het droog met veel zonneschijn. In de ochtend ligt de temperatuur in de buurt van 11°C en namiddag bereiken we een heerlijk nazomerse 23°C. De wind waait zwak tot matig uit zuidwestelijke richting.

Woensdag trekt er in de loop van de dag een zwakke storing over de provincie.

rweytjens_fr

Deze zal vooral zorgen voor een toename van de bewolking. Aan het eind van de dag kan er tijdelijk wat lichte regen of motregen vallen, hooguit voldoende om het stof wat te blussen. Het wordt namiddag een graad of 22.

Donderdag komen er vrij veel wolken voor. Het blijft wel op de meeste plaatsen droog. De temperaturen moeten wel een beetje inleveren. 's Ochtends is het behoorlijk fris met minima rond 8°C en de maxima bereiken op de meeste plaatsen net geen 20°C.

Vrijdagochtend beginnen we opnieuw fris aan de dag met minima rond 8°C. In de namiddag bereikt het kwik ongeveer 18 tot 19 graden. Het blijft echter overal droog bij een afwisseling van wolken en opklaringen.

Het weekend ziet er zeer nazomers uit met veel zon en temperaturen rond 21°C. De nachten verlopen wel behoorlijk fris met minima in de buurt van 6°C.

Ruben Weytjens

Niet te missen