“Een hele nieuwe look, net zoals op tv”

De Tongerse hartsvriendinnen Evy Segers (34) en Eveline Cuyx (20) hebben hun levensdroom gerealiseerd met hun Make-Over-Center. Ze werkten eerder samen in een kledingzaak.

“Ik was haar bazin”, proest Evy het uit.

“Ik koesterde al lang plannen om een eigen zaak te beginnen. Papa is ook zelfstandige en je eigen baas zijn is altijd leuker.” Evy heeft een diploma van kleuterleidster, maar ze voelde zich meer aangetrokken tot de verkoop. Eveline volgde de afdeling welzijnswetenschappen. Hierna wachtte een opleiding als nagelstyliste.

Wie de gloednieuwe winkel binnenkomt, ervaart meteen een aangename sfeer van gezelligheid en spontaniteit. In de boetiek kunnen alle dames met maatje 38 tot 48 terecht, niet enkel voor kledij maar ook voor kleur- en stijladvies. De personal coaches bieden hun klanten een hele nieuwe look aan: “Net zoals in die programma’s op tv: een nieuw kapsel, make-up en styling. De persoonlijke look die wij helpen creëren moet het karakter en de innerlijke schoonheid weergeven en het zelfvertrouwen doen toenemen.”

Evy en Eveline organiseren ook regelmatig workshops. “We hebben achteraan in de winkel een speciale spiegelkamer laten plaatsen om aan figuuranalyse te doen.”

DiRo


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio