“Betaalbaar Italiaans maatwerk”

In hartje Hasselt kan je voortaan terecht voor prachtige Italiaanse zetels, handgemaakt in het familiebedrijf Marelli in het Noord-Italiaanse Meda.

“Daar startte Guiloo Marelli in 1922 zijn bedrijf op”, vertelt Diepenbekenaar Luc Dolmans die in Hasselt nu een exclusieve Marelli showroom voor de Benelux heeft geopend in één van de oudste huizen van de stad.

“Dit pand dateert uit 1780 en we hebben er nauwelijks wat aan veranderd om de authenticiteit te bewaren. Dat de familie Marelli akkoord was om in Hasselt een showroom op te starten, betekent wel dat ze het groeiende belang van Hasselt als handelscentrum en de centrale ligging binnen de Benelux waarderen. Je kan hier het complete gamma van Marelli kopen. Een van onze troeven is de verregaande flexibiliteit: alles kan je op maat bestellen met aangepaste hoogtes, breedtes en dieptes van de zetels. Voor maatwerk zijn helemaal geen grote aantallen vereist, één enkele zetel bestellen kan perfect. Gezien we rechtstreeks naar de klant stappen, kunnen we op reclamekosten besparen en zo de kostprijs van dit Italiaanse design ook aanvaardbaar houden.”

Luc is leerkracht van opleiding, maar belandde toevallig in de meubelsector, eerst als verkoper, dan als vertegenwoordiger en nu als zelfstandige. Ik denk dat deze winkel mijn echte roeping is.”

DJ


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio