BNP Paribas Fortis past lichtreclames aan

Tegen het einde van het jaar krijgen al meer dan 100 kantoren van BNP Paribas Fortis een nieuwe lichtreclame. De naam van de bank zal dan voluit op één lijn worden geschreven. Dat laat toe om de letters groter te zetten. Normaal staat de naam Fortis als onderlijn bij BNP Paribas.

jvangeyte

De omschakeling van de kantoren van Fortis Bank naar BNP Paribas Fortis gaat dus een stapje verder. In mei kwamen er al enstergrote stickers met het nieuwe merk. Toen stond de snelheid van uitvoering en het beperkt houden van de kosten centraal. Nu is moment daar om de naamsverandering in het kantorennet grondig aan te pakken.

"Een duidelijke en opvallende lichtreclame is in een hoog competitieve markt als België van absoluut belang", zegt directievoorzitter Peter Vandekerckhove.

De meer dan 100 kantoren op sleutellocaties moeten tegen het einde van het jaar volledig in de nieuwe stijl zijn aangekleed. De andere kantoren volgen in de loop van volgend jaar. Tegen midden 2010 zal het gros van de kantoren aangepast zijn.

JVG