Belgische mannen zijn echte familiemensen

Belgische mannen voelen zich beter in hun vel naarmate ze ouder worden. Bovendien zijn het echte familiemensen die hun gezinsleven en familie op de eerste plaats stellen. Dat blijkt uit een rondvraag van Dove.

mgeysmans

Meer dan de helft van de Belgische mannen tussen 20 en 50 jaar voelt zich bijzonder goed in zijn vel. Dat positieve zelfbeeld wordt enkel maar beter naarmate ze ouder en wijzer worden. Maar liefst 57% van de ondervraagde mannen zegt zich beter te voelen dan 10 jaar voordien.

Ook de familie is erg belangrijk.Het gezinsleven en hun relatie is het enige wat telt voor mannen. Over hun uiterlijk zijn Belgen ook best te spreken. De helft vindt zijn eigen uiterlijk meer dan aanvaardbaar. 34% zegt dat het is wat het is. Huidverzorging is voor veel mannen toch nog een heel klus. 83% besteedt minder dan 15 minuten per dag aan zijn persoonlijke hygiëne. Opmerkelijk feit: mannen spreken zelfs sneller over hun seksleven dan over hun eigen lichaamsverzorging.

Dove voerde onderzoek naar de gebruiken van mannen om hun nieuwe mannenverzorgingslijn beter te kunnen voorbereiden. De Dove Men+ Care bestaat uit douchegels, deodorant sticks, rollers en sprays. De lijn is vanaf eind september verkrijgbaar.

Niet te missen