Kasteel van Wickmayer staat te koop

Inwoners van Diest kunnen maar beter heel erg genieten van Yanina Wickmayers prestaties, want het mooie liedje duurt mogelijk maar even. Niet omdat Yanina's carrière nu al aan haar topppunt zit, maar wel omdat ze de gemeente binnenkort mogelijk voorgoed verlaat.

wverhaert

Het stulpje staat immers te koop op Hebbes.be. Een woning met drie slaapkamers, twee badkamers, 2 bureaus, eet- en woonkamers, nog afgezien van de inkomhal en de ontspanningsruimte op zolder, telt dan ook ettelijke kamers te veel voor een vader en zijn dochter.

Bijkomend probleem is dat de woning in waardevol gebied ligt, waardoor de tuin van 1,2 ha niet met een tennisterrein mag worden uitgerust.

1,2 miljoen euro

Nu ook de buitenlandse tornooien van Yanina steeds langer duren en de rustpauzes in de Diestse deelgemeente Deurne alsmaar korter, hebben vader en dochter hun logische rekensom gemaakt. Voor 1,2 miljoen euro is het kasteeltje van u.

"De tuin is volledig aangelegd en omheind en bevat verschillende buitenterrassen. De gevel werd volledig gezandstraald en is ´s avonds prachtig verlicht. De moeite waard."

GW